Αν έχετε δάφνη στο σπίτι σας και θέλετε να αποξηράνετε δαφνόφυλλα για να χρησιμοποιήσετε αργότερα στα φαγητά σας,κάντε το εξής:κόψτε μερικά κλαριά απο το φυτό σας,πλύντε τα καλά και γυρίστε τα ανάποδα.Επειτα δέστε τα κλαριά μεταξύ τους στη βάση τους σαν ανθοδέσμη.Κρεμάστε την ανθοδέσμη σε σκιερό μέρος και τυλίξτε την σε κάποιο τούλι για προστασία απο τα μυγάκια.Αφήστε την κρεμασμένη μέχρι να ξεραθεί.Θα το καταλάβετε όταν τα φύλλα θα σπάνε.Αποφύγετε να τα αποξεράνετε στον ήλιο για πιο γρήγορα γιατί αλλοιώνεται το χρώμα!
ΑΠΟΞΗΡΑΝΕΤΕ ΤΑ ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΑΣ
On : Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου