ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΨΑΡΙΛΑ

Αν μαγειρέψατε ψάρι σε τηγάνι η κατσαρόλα και θέλετε να φύγει γρήγορα η ψαρίλα απο το σκεύος σας,βάλτε 4 κουταλιές της σούπας ξίδι στο σκεύος και αφήστε το στη φωτιά μέχρι να εξατμιστεί.Η ψαρίλα θα εξαφανιστεί.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΨΑΡΙΛΑ 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 Αν μαγειρέψατε ψάρι σε τηγάνι η κατσαρόλα και θέλετε να φύγει γρήγορα η ψαρίλα απο το σκεύος σας,βάλτε 4 κουταλιές της σούπας ξίδι στο σκε...


On : Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!