ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΨΑΡΙΛΑ
Αν μαγειρέψατε ψάρι σε τηγάνι η κατσαρόλα και θέλετε να φύγει γρήγορα η ψαρίλα απο το σκεύος σας,βάλτε 4 κουταλιές της σούπας ξίδι στο σκεύος και αφήστε το στη φωτιά μέχρι να εξατμιστεί.Η ψαρίλα θα εξαφανιστεί.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΨΑΡΙΛΑ
4.5
5
NIKOS
Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014
Αν μαγειρέψατε ψάρι σε τηγάνι η κατσαρόλα και θέλετε να φύγει γρήγορα η ψαρίλα απο το σκεύος σας,βάλτε 4 κουταλιές της σούπας ξίδι στο σκε...
On : Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ,
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΚΕΥΩΝ,
ΜΥΡΩΔΙΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου