Αν σας εχει αρπάξει η κατσαρόλα και έχετε ακολουθήσει τα βήματα εδώ,αλλα παρ όλα αυτά το φαγητό σας έχει τη γεύση καμένου,δοκιμάστε να ρίξετε ενα κρασοπότηρο κρασί την ώρα που το μαγειρεύετε και ανακατέψτε!Η γεύση καμένου θα εξαφανιστεί.
ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΟΥ
On : Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΚΕΥΩΝ, ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου