Το καθάρισμα της φράουλας θέλει τέχνη. Αν τραβήξετε απλώς τα φύλλα με τα δάχτυλά σας, μένει στο κέντρο ο σκληρός άσπρος πυρήνας. Αν κόψετε όλη την κορυφή, χάνετε αρκετό φρούτο. Αντί γι’ αυτό, κόψτε με την άκρη ενός μαχαιριού έναν κώνο γύρω από τα φύλλα της φράουλας και προς το εσωτερικό του φρούτου και αφαιρέστε τα φύλλα και την καρδιά.
ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
On : Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΦΡΟΥΤΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου