Tα βραστά λαχανικά μπορεί να είναι πολύ υγιεινά, ωστόσο πολλές φορές δεν έχουν ιδιαίτερη νοστιμιά. Για να διατηρήσεις τη γεύση της φρεσκάδας του αγαπημένου σου λαχανικού, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις λίγη ζάχαρη την ώρα που βράζει. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσει πιο ωραία γεύση και εσύ θα το απολαύσεις περισσότερο στο γεύμα σου!
ΔΩΣΕ ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
On : Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου