Αποφεύγετε να ανοίγετε το φούρνο όταν ψήνεται το κέικ. Για να δείτε αν το κέικ σας είναι ψημένο, τρυπήστε με ένα μαχαίρι την αναγραφόμενη ώρα της συνταγής και προσαρμόστε το ψήσιμο ανάλογα. - Αν θέλετε να σας φουσκώσει το κέικ προσθέστε 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ ή χτυπήστε τα ασπράδια σε μαρέγκα και ανακατέψτε τη απαλά με το υπόλοιπο μίγμα (προσθέτετε 1/3 της μαρέγκας, ανακατεύετε με σύρμα στην αρχή και στη συνέχεια προσθέτετε την υπόλοιπη μαρέγκα ανακατεύοντας με μαρίζα ή σπάτουλα στο τέλος με απαλές κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω).
πηγή:https://www.glikessintages.gr
πηγή:https://www.glikessintages.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου