Κάποιες φορές ίσως να μη θέλουμε την έντονη μυρωδιά που βγάζουν κάποια λαχανικά στο φαγητό μας, όπως για παράδειγμα το σκόρδο.
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να μειώσουμε την έντασή του.
Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσουμε στο φαγητό μας ένα ελαιόλαδο αρωματισμένο με σκόρδο, αντί για το ίδιο το λαχανικό.
Ένας άλλος τρόπος είναι να βράσουμε τις σκελίδες σκόρδου σε γάλα για 1-2 λεπτά, να σουρώσουμε και να επαναλάβουμε τη διαδικασία 2-3 φορές, ανανεώνοντας κάθε φορά το γάλα. Αυτό θα μειώσει το άρωμα του λαχανικού και θα μας δώσει μια πιο ελαφριά "εκδοχή" του.
Πηγή:http://www.yiannislucacos.gr/
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να μειώσουμε την έντασή του.
Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσουμε στο φαγητό μας ένα ελαιόλαδο αρωματισμένο με σκόρδο, αντί για το ίδιο το λαχανικό.
Ένας άλλος τρόπος είναι να βράσουμε τις σκελίδες σκόρδου σε γάλα για 1-2 λεπτά, να σουρώσουμε και να επαναλάβουμε τη διαδικασία 2-3 φορές, ανανεώνοντας κάθε φορά το γάλα. Αυτό θα μειώσει το άρωμα του λαχανικού και θα μας δώσει μια πιο ελαφριά "εκδοχή" του.
Πηγή:http://www.yiannislucacos.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου