ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΑΥΓΟ
Αν αφήσετε ένα αβγό στο ψυγείο για μια βδομάδα θα είναι πιο φρέσκο από ένα αβγό που είχατε σε θερμοκρασία
δωματίου για 1 μέρα. Ενώ το εσωτερικό του αβγού δεν έχει βακτηρίδια, το κέλυφος εξαιτίας των πόρων που έχει
μπορεί να αποκτήσει μεγάλο αριθμό βακτηριδίων.
ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΑΥΓΟ
4.5
5
NIKOS
Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013
Αν αφήσετε ένα αβγό στο ψυγείο για μια βδομάδα θα είναι πιο φρέσκο από ένα αβγό που είχατε σε θερμοκρασία δωματίου για 1 μέρα. Ενώ το ...
On : Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΑΥΓΑ,
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ,
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΥΓΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου