ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ
Πολύ καλές για τηγάνι και γκριλ είναι οι μπριζόλες κόντρα φιλέτο που έχουν και κόκκαλο. Οι σπαλομπριζόλες είναι ακόμα πιο νόστιμες, με αρκετό λίπος αλλά είναι κυρίως για κάρβουνα.
ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ
4.5
5
NIKOS
Σάββατο 1 Ιουνίου 2013
Πολύ καλές για τηγάνι και γκριλ είναι οι μπριζόλες κόντρα φιλέτο που έχουν και κόκκαλο. Οι σπαλομπριζόλες είναι ακόμα πιο νόστιμες, με αρ...
On : Σάββατο 1 Ιουνίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου