ΜΟΥΛΙΑΣΜΑ ΟΣΠΡΙΩΝ
Τα όσπρια χρειάζονται μούλιασμα πριν το μαγείρεμα, γύρω στις 10-15 ώρες. Όσα από τα όσπρια ανέβουν αμέσως πάνω στην επιφάνεια, τα πετάμε γιατί μπορεί να είναι σάπια. Μόνο οι φακές, η φάβα και τα μπιζέλια θέλουν πολύ λιγότερο μούλιασμα (συνήθως, γύρω στο 2ωρο).
ΜΟΥΛΙΑΣΜΑ ΟΣΠΡΙΩΝ
4.5
5
NIKOS
Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013
Τα όσπρια χρειάζονται μούλιασμα πριν το μαγείρεμα, γύρω στις 10-15 ώρες. Όσα από τα όσπρια ανέβουν αμέσως πάνω στην επιφάνεια, τα πετάμε ...
On : Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΜΟΥΛΙΑΣΜΑ ΟΣΠΡΙΩΝ,
ΟΣΠΡΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου