Τα κόκαλα των μαγειρεμένων πουλερικών που έχουν σκούρες κηλίδες, είναι μια ένδειξη πως πιθανώς το πουλερικό ήταν κατεψυγμένο. Όταν το πουλερικό καταψύχεται, το αίμα που περιέχεται στo μυελό των οστών παγώνει και το οστό αποκτά μικροραγάδες. Όταν στη συνέχεια αποψυχθεί, το αίμα αιμορραγεί και εμφανίζονται κοκκινωπές κηλίδες στο κόκαλο. Με το μαγείρεμα το αίμα αποκτά το σκουρόχρωμο χρώμα.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΕΡΙΚΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ Η ΟΧΙ?
On : Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου