ΠΩΣ ΘΑ ΧΥΛΩΣΕΙ Η ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ
Πολτοποιήστε λίγες πατάτες με ένα πηρούνι και ξαναρίξτε τες στο φαγητό. Ανακατέψτε καλά.
ΠΩΣ ΘΑ ΧΥΛΩΣΕΙ Η ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ
4.5
5
NIKOS
Τετάρτη 29 Μαΐου 2013
Πολτοποιήστε λίγες πατάτες με ένα πηρούνι και ξαναρίξτε τες στο φαγητό. Ανακατέψτε καλά.
On : Τετάρτη 29 Μαΐου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ,
ΠΩΣ ΘΑ ΧΥΛΩΣΕΙ Η ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου