Συστατικά:
- 1/3 του φλιτζανιού μελάσα
- 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 6 κουταλιές της σούπας ξηρή μαγιά
Αναμειγνύετε τα υλικά σε ένα μικρό μπολ μέχρι να δημιουργηθεί μια λεία κρέμα. Απλώστε το μίγμα σε ένα πλαστικό καπάκι. Οποιαδήποτε παλιά πλαστική συσκευασία είναι κατάλληλη. Βάλτε το μείγμα κοντά στην μυρμηγκοφωλιά. Για περιοχές της κουζίνας, περάστε ένα χέρι του μείγματος σε μια λωρίδα χαρτονιού και βάλτε το κατά μήκος του πατώματος ή σε ρωγμές απ’ όπου περνούν τα μυρμήγκια. Δουλεύει καλύτερα με μυρμήγκια μεσαίου και μεγάλου μεγέθους. Μπορείτε να δοκιμάσετε να αντικαταστήσετε την μελάσα με μέλι.
- 1/3 του φλιτζανιού μελάσα
- 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 6 κουταλιές της σούπας ξηρή μαγιά
Αναμειγνύετε τα υλικά σε ένα μικρό μπολ μέχρι να δημιουργηθεί μια λεία κρέμα. Απλώστε το μίγμα σε ένα πλαστικό καπάκι. Οποιαδήποτε παλιά πλαστική συσκευασία είναι κατάλληλη. Βάλτε το μείγμα κοντά στην μυρμηγκοφωλιά. Για περιοχές της κουζίνας, περάστε ένα χέρι του μείγματος σε μια λωρίδα χαρτονιού και βάλτε το κατά μήκος του πατώματος ή σε ρωγμές απ’ όπου περνούν τα μυρμήγκια. Δουλεύει καλύτερα με μυρμήγκια μεσαίου και μεγάλου μεγέθους. Μπορείτε να δοκιμάσετε να αντικαταστήσετε την μελάσα με μέλι.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου