Τι θα κάνεις αν σου στέγνωσε το κρέας
Αν έψησες το κρέας για περισσότερη ώρα απ΄ότι χρειάζεται τότε πιθανότατα να στέγνωσε και να έγινε πολύ σκληρό. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση;
Τη λύση στην δίνει το... γάλα! Για να σώσεις την κατάσταση περίχυσέ το παραβρασμένο κρέας με λίγο γάλα, κατά προτίμηση εβαπορέ, και στη συνέχεια βάλε το σε ένα σκεύος με κλειστό
το καπάκι. Άφησε ξανά το φαγητό να βράσει για λίγα λεπτά σε σιγανή φωτιά και στη συνέχεια απομάκρυνε τη κατσαρόλα απο το μάτι της κουζίνας.Οπως θα διαπιστώσεις ιδίοις όμασι, το γάλα θα ανακτήσει τα υγρά και θα κάνει ξανά το κρέας ζουμερό και νόστιμο!
Τι θα κάνεις αν σου στέγνωσε το κρέας
4.5
5
NIKOS
Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013
Αν έψησες το κρέας για περισσότερη ώρα απ΄ότι χρειάζεται τότε πιθανότατα να στέγνωσε και να έγινε πολύ σκληρό. Τι κάνεις σε αυτή την πε...
On : Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου