Κάθε τσάι θέλει το χρόνο του αλλά και τη σωστή θερμοκρασία νερού για να δώσει το ιδανικό αποτέλεσμα.
Οπότε έχουμε και λέμε:
- Το λευκό, το πράσινο και το κίτρινο τσαγάκι χρειάζονται απλά βύθιση σε ζεστό κι όχι απαραιτητα καυτό νερό μόλις για 1 με 2 λεπτά της ώρας!
- Το μαύρο τσάι απαιτεί θερμοκρασία νερού κοντά σε αυτή του βρασμού και βύθιση τουλάχιστον για 2-3 λεπτά για να αποδεσμέυσει όλη του τη γεύση!
- Το τσάι βοτάνων, πρέπει να το αφήσεις ακόμη περισσότερο, τουλάχιστον 3 έως 6 λεπτά και σε πολύ καυτό νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου