Αλλωστε, αργότερα θα προσθέσεις γάλα στην ποσότητα της αρεσκείας σου αλλά και ζάχαρη για να τη γλυκάνεις όσο θέλεις!
- Αν θέλεις πιο πηχτό και βελούδινο αποτέλεσμα προτίμησε κρέμα γάλακτος αντί για γάλα!
Εννοείται βέβαια ότι θα βάλεις μικρότερη ποσότητα. Αν πάλι σκέφτεσαι τις θερμίδες, αρκέσου στο γαλατάκι!
- Κανέλα, βανίλια, μοσχοκάρυδο, λικέρ πορτοκάλι, ακόμη και κάστανο δίνουν γεύση και άρωμα στο ρόφημά σου! Για τους πιο τολμηρούς και τους λατρεις των καυτερών, μια πικάντικη εκδοχή της σοκολάτας είναι αυτή με προσθήκη μπαχαρικών όπως το τσιλι!
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου