Κάρι: ιδανική για ψητό αρνάκι, βραστό ή ψητό κοτόπουλο, γαλοπούλα, ρύζι.
Λευκού κρασιού: δένει ιδανικά βραστό μοσχάρι, ψητό αρνάκι, βραστό ή ψητό ψάρι, ζυμαρικά.
Μαγιονέζας: για βραστό ψάρι, ψητό κοτόπουλο, πράσινες σαλάτες, ρύζι.
Μαδέρα: για βραστό ή ψητό μοσχάρι, ψητό αρνάκι, ψητό κουνέλι, ψητό ψάρι.
Μανιταριών: ιδανική για βραστό μοσχάρι, βραστό ή ψητό ψάρι, βραστό ή ψητό κοτόπουλο, γαλοπούλα, ζυμαρικά κάθε είδους, ρύζι.
Μιλανέζε: για βραστό μοσχάρι, βραστό ψάρι, βραστό ή ψητό κοτόπουλο, ρύζι.
Μουστάρδας: ταιριάζει με μπιφτέκια, ψητό χοιρινό, βραστό μοσχάρι, ψητό αρνάκι, ψητό
κουνέλι, ψητό κοτόπουλο, γαλοπούλα.
Ντομάτας: η καλύτερη για ψητό χοιρινό, ψητό μοσχάρι, ψητό αρνάκι, βραστό ή ψητό ψάρι,
ζυμαρικά, ρύζι.
Ολαντέζ: δίνει γεύση στο ψητό αρνάκι, βραστό ή ψητό ψάρι, λαχανικά.
Πέστο: για τα ζυμαρικά.
Τυριών: δοκιμάστε τη με βραστό μοσχάρι, βραστό κοτόπουλο, ζυμαρικά, ρύζι, λαχανικά,
σαλάτες λαχανικών.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου