Ποια αβγά είναι καταλληλότερα για κάθε χρήση
- Τα πολύ φρέσκα αβγά είναι καταλληλότερα για ποσέ ή τηγάνισμα
- Τα λιγότερο φρέσκα για βραστά, σάλτσες, ζύμες και γενικά για χρήσεις όπου η εμφάνιση δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο.
- Για τις ομελέτες χρησιμοποίησε μόνο τα ασπράδια ή έναν κρόκο και περισσότερα ασπράδια.
-Για να γλιτώσεις πολλές θερμίδες, τηγάνισε τα αβγά με λίγο νερό ή μαγειρικό σπρέι αντί για λάδι ή λίπος.
Ποια αβγά είναι καταλληλότερα για κάθε χρήση
4.5
5
NIKOS
Σάββατο 30 Μαρτίου 2013
- Τα πολύ φρέσκα αβγά είναι καταλληλότερα για ποσέ ή τηγάνισμα - Τα λιγότερο φρέσκα για βραστά, σάλτσες, ζύμες και γενικά για χρήσεις ...
On : Σάββατο 30 Μαρτίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΑΥΓΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου