Ποια αβγά είναι καταλληλότερα για κάθε χρήση

- Τα πολύ φρέσκα αβγά είναι καταλληλότερα για ποσέ ή τηγάνισμα
- Τα λιγότερο φρέσκα για βραστά, σάλτσες, ζύμες και γενικά για χρήσεις όπου η εμφάνιση δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο.
- Για τις ομελέτες χρησιμοποίησε μόνο τα ασπράδια ή έναν κρόκο και περισσότερα ασπράδια.
-Για να γλιτώσεις πολλές θερμίδες, τηγάνισε τα αβγά με λίγο νερό ή μαγειρικό σπρέι αντί για λάδι ή λίπος.
Ποια αβγά είναι καταλληλότερα για κάθε χρήση 4.5 5 NIKOS Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 - Τα πολύ φρέσκα αβγά είναι καταλληλότερα για ποσέ ή τηγάνισμα - Τα λιγότερο φρέσκα για βραστά, σάλτσες, ζύμες και γενικά για χρήσεις ...


On : Σάββατο 30 Μαρτίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!