Ποιος είναι ο γευστικότερος τρόπος μαγειρέματος του ψαριού;
Βάζουμε το ψάρι σε λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο μαζί με λαχανικά και καρυκεύματα, το περιτυλίγουμε, το κάνουμε «πακέτο» και το ψήνουμε στο φούρνο. Έτσι, το ψάρι και τα λαχανικά ψήνονται μαζί με τους χυμούς τους, ενώ τα καρυκεύματα προσθέτουν επιπλέον αρώματα. Ωστόσο, το ψάρι ψήνεται τόσο εύκολα, που μπορεί να μαγειρευτεί ακόμα και στον ατμό ή να γίνει ποσέ, τεχνικές που επίσης εμποδίζουν το στέγνωμά του.
Ποιος είναι ο γευστικότερος τρόπος μαγειρέματος του ψαριού;
4.5
5
NIKOS
Σάββατο 16 Μαρτίου 2013
Βάζουμε το ψάρι σε λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο μαζί με λαχανικά και καρυκεύματα, το περιτυλίγουμε, το κάνουμε «πακέτο» και το ψήνουμε στο...
On : Σάββατο 16 Μαρτίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου