- Κέικ, κουλουράκια, κρέμες, παγωτά και πάσης φύσεως γλυκίσματα γίνονται θερμιδικά και γευστικά ελαφρύτερα εάν χρησιμοποιήσεις
- Ελαιόλαδο αντί για βούτυρο,
-Απαχο γάλα αντί για πλήρες,
-Στραγγιστό γιαούρτι αντί για σαντιγί,
-Περισσότερα ασπράδια αβγών αντί για κρόκους,
-Στέβια ή άλλες γλυκαντικές ύλες αντί κοινής ζάχαρης.
-Φρούτα με γλυκιά γεύση, ειδικά τα αποξηραμένα όπως οι σταφίδες, βοηθούν επίσης να ελαττώσετε τη ζάχαρη που θα χρησιμοποιήσετε
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου