Για νόστιμες και κάτασπρες πατάτες
Αν θέλουμε οι πατάτες μας να είναι πολύ νόστιμες αλλά και κάτασπρες, ρίχνουμε στο νερό που βράζουν λίγο γάλα.
Για νόστιμες και κάτασπρες πατάτες
4.5
5
NIKOS
Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012
Αν θέλουμε οι πατάτες μας να είναι πολύ νόστιμες αλλά και κάτασπρες, ρίχνουμε στο νερό που βράζουν λίγο γάλα.
On : Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ,
ΠΑΤΑΤΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου