Καθαρίζοντας το αυγό
Σκεύη που έχουν χρησιμοποιηθεί για το ανακάτεμα αυγών (ή γάλατος ή τυριού) πρέπει πρώτα να ξεπλυθούν με κρύο νερό και μετά να καθαριστούν με ζεστό νερό,σαπούνι και λίγο ξύδι. Το ξέβγαλμα με ζεστό νερό "ψήνει" το αυγό και έτσι κάνει το πλύσιμο του σκεύους πιο δύσκολο.
Καθαρίζοντας το αυγό
4.5
5
NIKOS
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012
Σκεύη που έχουν χρησιμοποιηθεί για το ανακάτεμα αυγών (ή γάλατος ή τυριού) πρέπει πρώτα να ξεπλυθούν με κρύο νερό και μετά να καθαριστο...
On : Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΑΥΓΑ,
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου