ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ
Αφού κόψετε σε φέτες και ξεπικρίσετε με χοντρό αλάτι τις μελιτζάνες,βουτήξτε τις για 5-10 λεπτά σε μπύρα. Θα "τραβήξουν" πολύ λιγότερο λάδι στο τηγάνισμα και θα γίνουν πιο ελαφριές.
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ
4.5
5
NIKOS
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012
Αφού κόψετε σε φέτες και ξεπικρίσετε με χοντρό αλάτι τις μελιτζάνες,βουτήξτε τις για 5-10 λεπτά σε μπύρα. Θα "τραβήξουν" πολύ...
On : Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΕΛΑΦΡΥ ΦΑΓΗΤΟ,
ΛΑΧΑΝΙΚΑ,
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου