Τραγανή παρμεζάνα
Απλώνετε τήν τριμμένη παρμεζάνα σας σέ φαγητό πού θά ψήσετε; Μήν ξεχάσετε νά της προσθέσετε λίγο βούτυρο. Μόνη της η παρμεζάνα είναι πολύ ξερή καί μπορεί νά σχηματίσει μία πικρή καί σκληρή κρούστα στό φαγητό σας.
Τραγανή παρμεζάνα
4.5
5
NIKOS
Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012
Απλώνετε τήν τριμμένη παρμεζάνα σας σέ φαγητό πού θά ψήσετε; Μήν ξεχάσετε νά της προσθέσετε λίγο βούτυρο. Μόνη της η παρμεζάνα είναι πο...
On : Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ,
ΤΥΡΙ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου