Πώς Διαλέγω Δαμάσκηνα
Προσέξτε να έχουν σκούρο μοβ χρώμα, να είναι φουσκωτά, να μην έχουν κηλίδες ή ρυτίδες και να είναι θαμπά και όχι γυαλιστερά.
Kόψτε ένα δαμάσκηνο στη μέση. Aν το κουκούτσι αποκολλάται εύκολα από τη σάρκα, είναι ώριμο.
Όσα δαμάσκηνα κυκλοφορούν φρέσκα στην αγορά είναι ελληνικά.
Πώς Διαλέγω Δαμάσκηνα
4.5
5
NIKOS
Κυριακή 29 Ιουλίου 2012
Προσέξτε να έχουν σκούρο μοβ χρώμα, να είναι φουσκωτά, να μην έχουν κηλίδες ή ρυτίδες και να είναι θαμπά και όχι γυαλιστερά. Kόψτε ένα δα...
On : Κυριακή 29 Ιουλίου 2012,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ,
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου