Η μαρέγκα δεν είναι τόσο δύσκολη
Τα ασπράδια κτυπιούνται εύκολα μαρέγκα, εάν τους ρίξετε λίγο αλάτι, ή μερικές σταγόνες λεμόνι, ή ακόμη λίγη ζάχαρη άχνη. Αφού γίνει η μαρέγκα, περάστε το σκεύος κάτω από πολύ κρύο νερό, για να ξεκολλήσει ολόκληρη, σαν ένα κομμάτι.
Η μαρέγκα δεν είναι τόσο δύσκολη
4.5
5
NIKOS
Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012
Τα ασπράδια κτυπιούνται εύκολα μαρέγκα, εάν τους ρίξετε λίγο αλάτι, ή μερικές σταγόνες λεμόνι, ή ακόμη λίγη ζάχαρη άχνη. Αφού γίνει η μαρ...
On : Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΑΛΑΤΙ,
ΑΥΓΑ,
ΓΛΥΚΑ,
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ,
ΜΑΡΕΓΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου