Αλεύρι χωρίς σβώλους
Γιά νά αποφύγετε τόν σχηματισμό σβώλων στό αλεύρι οταν τό χρησιμοποιούμε γιά νά δέσουμε μία σάλτσα, συνιστάται νά
προσθέσουμε νωρίτερα λίγο αλάτι.
Αλεύρι χωρίς σβώλους
4.5
5
NIKOS
Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012
Γιά νά αποφύγετε τόν σχηματισμό σβώλων στό αλεύρι οταν τό χρησιμοποιούμε γιά νά δέσουμε μία σάλτσα, συνιστάται νά προσθέσο...
On : Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΑΛΕΥΡΙ,
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου