Παγωμένο σβήνει τη δίψα. Αποτελείται από 92% νερό, είναι επίσης συσκευασμένο με μια γιγαντιαία δόση γλουταθειόνης, η οποία βοηθά ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.. Αποτελεί επίσης βασική πηγή λυκοπένιο - οξειδωτικό για την καταπολέμηση του καρκίνου. Άλλες θρεπτικές ουσίες που βρίσκονται στο καρπούζι είναι Βιταμίνη C και Κάλιο (το καρπούζι έχει, επίσης, φυσικές ουσίες (φυσικές πηγές SPF) που διατηρούν το δέρμα μας υγιές, προστατεύοντας το από τις καρκινογόνες ακτίνες SUV).
ΚΑΡΠΟΥΖΙ
On : Κυριακή 24 Ιουνίου 2012, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου