Ανακατέψτε σε ένα κατσαρολάκι 2 κουταλιές της σούπας σόδα φαγητού με 2 κουταλιές της σούπας βαζελίνη και 2 κουταλιές της σούπας ταλκ. ( Αν θέλετε να έχει άρωμα, χρησιμοποιήστε για το μείγμα αρωματικό ταλκ). Βάλτε το κατσαρολάκι σε μπεν μαρί και αφήστε το σε σιγανή φωτιά, ανακατεύοντας συνέχεια, μέχρι το μείγμα να πάρει την υφή κρέμας. Βγάλτε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και μεταφέρετε την κρέμα σε βαζάκι που να κλείνει αεροστεγώς. Το αποσμητικό κρέμα είναι έτοιμο!!!
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ
On : Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΑΡΩΜΑΤΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου