Ξίδι: Λίγο ξίδι σε μικρά μπολάκια σε διάφορα σημεία του χώρου απομακρύνουν τις οσμές, ενώ 1 κουταλιά ξιδιού βρασμένη σε 1 φλιτζάνι νερό μειώνει αισθητά τις μυρωδιές που προέρχονται από το μαγείρεμα..
Κανέλα και γαρίφαλα: Βάλτε τα συγκεκριμένα ή και άλλα μπαχαρικά της αρεσκείας σας μέσα σε μία γάζα ή ένα τούλι, κλείστε καλά και βράστε το πουγκί μέσα σε νερό για 1-2 ώρες. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό..
Λεμόνι και πορτοκάλι: Όταν τα χρησιμοποιήσετε μην πετάξετε τις φλούδες αλλά βράστε τις σε ένα κατσαρολάκι με νερό για 1 ώρα...
Κανέλα και γαρίφαλα: Βάλτε τα συγκεκριμένα ή και άλλα μπαχαρικά της αρεσκείας σας μέσα σε μία γάζα ή ένα τούλι, κλείστε καλά και βράστε το πουγκί μέσα σε νερό για 1-2 ώρες. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό..
Λεμόνι και πορτοκάλι: Όταν τα χρησιμοποιήσετε μην πετάξετε τις φλούδες αλλά βράστε τις σε ένα κατσαρολάκι με νερό για 1 ώρα...
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου