Οταν ειναι πολυ ξινο το πορτοκαλι...
... αφαιρείς τη φλούδα, το κόβεις στα τέσσερα και πασπαλίζεις με ελάχιστο ψιλό αλάτι. Διαφορετικά ξεχωρίζεις τις σκελίδες, τις κόβεις στη μέση και πασπαλίζεις στη σάρκα το αλάτι.
πηγή:http://www.gastronomos.gr
Οταν ειναι πολυ ξινο το πορτοκαλι...
4.5
5
NIKOS
Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012
... αφαιρείς τη φλούδα, το κόβεις στα τέσσερα και πασπαλίζεις με ελάχιστο ψιλό αλάτι. Διαφορετικά ξεχωρίζεις τις σκελίδες, τις κόβεις στ...
On : Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΑΛΑΤΙ,
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου