Τα αχλάδια όταν ωριμάζουν εκλύουν αιθυλένιο, που επιταχύνει την ωρίμαση των άλλων φρούτων και λαχανικών που βρίσκονται κοντά. Για αυτό όταν τα βάζουμε στο ψυγείο ή στη φρουτιέρα, φροντίζουμε να είναι χώρια από τα άλλα φρούτα ή τα λαχανικά.
πηγή:http://www.gastronomos.grΜόνα τους τα αχλάδια στο ψυγείο
On : Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΡΟΥΤΩΝ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου