Δεν υπάρχει συνταγή που να μην χρειάζεται τις παχύρευστες γυαλιστερές σταγόνες του για να γίνει πιο νόστιμη. Το ελαιόλαδο είναι η βάση της σωστής (με μέτρο πάντα), ισορροπημένης μεσογειακής διατροφής. Πρέπει να γνωρίζεις όμως πως θα το συντηρείς σωστά, για να διατηρεί τα αρώματα και τις θρεπτικές του αξίες ανέπαφες. Αρχικά προτίμησε γυαλί ή ειδικό μεταλλικό δοχείο. Για την ακρίβεια, όταν το λάδι αποθηκεύεται σε μπουκάλι, είναι προτιμότερο αυτό να είναι σκουρόχρωμο για να προστατεύει το λάδι από το φως του ήλιου.
Σε γενικές γραμμές το λάδι χρειάζεται σκοτεινό, δροσερό χώρο και όσο γίνεται πιο μακριά από τον ήλιο.
Σε γενικές γραμμές το λάδι χρειάζεται σκοτεινό, δροσερό χώρο και όσο γίνεται πιο μακριά από τον ήλιο.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου