Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να συντηρήσεις το αλάτι σου καλύτερα μέσα στην αλατιέρα και να μην πετρώσει και δεν πέφτει στο φαγητό. Το ρύζι θα τραβήξει την υγρασία από το δοχείο, θα βοηθήσει τη ροή του αλατιού και θα διευκολύνει και τη... "ζωή" σου στο τραπέζι και στο μαγείρεμα. Πρόσθεσε λοιπόν μια κουταλιά ρύζι μέσα στην αλατιέρα σου και θα δεις άμεσα διαφορά!
Γιατί πρέπει να βάλεις ρύζι στην αλατιέρα;
On : Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΑΛΑΤΙ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου