Για να μείνει τραγανή η τάρτα

Μόλις ψήσουμε την τάρτα (αλμυρή ή γλυκιά), την ξεφορμάρουμε προσεχτικά και την αφήνουμε πάνω σε μία σχάρα με ποδαράκια (ή στη σχάρα του φούρνου που στερεώνουμε πάνω σε δύο αντικείμενα που δεν καίγονται) για να «αναπνεύσει», να στεγνώσει δηλαδή και να μείνει τραγανή.Διαφορετικά, αν μείνει στην ταρτιέρα, η ζεστασιά θα τη «μαλακώσει».

πηγή:http://www.gastronomos.gr/
Για να μείνει τραγανή η τάρτα 4.5 5 NIKOS Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 Μόλις ψήσουμε την τάρτα (αλμυρή ή γλυκιά), την ξεφορμάρουμε προσεχτικά και την αφήνουμε πάνω σε μία σχάρα με ποδαράκια (ή στη σχάρα του φ...


On : Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

2 σχόλια...add one:

  1. Παιδιά,καλές οι συμβουλές σας,αλλά δεν προλαβαίνουμε να τις διαβάσουμε....φεύγουν πολύ γρήγορα.....Κάντε κάτι !!ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστούμε για την παρατήρηση...το μενού αριστερά δέν βοηθάει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

kaititheo είπε...

Παιδιά,καλές οι συμβουλές σας,αλλά δεν προλαβαίνουμε να τις διαβάσουμε....φεύγουν πολύ γρήγορα.....Κάντε κάτι !!ευχαριστώ πολύ.

NIKOS είπε...

ευχαριστούμε για την παρατήρηση...το μενού αριστερά δέν βοηθάει???

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!