Μόλις ψήσουμε την τάρτα (αλμυρή ή γλυκιά), την ξεφορμάρουμε προσεχτικά και την αφήνουμε πάνω σε μία σχάρα με ποδαράκια (ή στη σχάρα του φούρνου που στερεώνουμε πάνω σε δύο αντικείμενα που δεν καίγονται) για να «αναπνεύσει», να στεγνώσει δηλαδή και να μείνει τραγανή.Διαφορετικά, αν μείνει στην ταρτιέρα, η ζεστασιά θα τη «μαλακώσει».
πηγή:http://www.gastronomos.gr/
πηγή:http://www.gastronomos.gr/
Παιδιά,καλές οι συμβουλές σας,αλλά δεν προλαβαίνουμε να τις διαβάσουμε....φεύγουν πολύ γρήγορα.....Κάντε κάτι !!ευχαριστώ πολύ.
ΑπάντησηΔιαγραφήευχαριστούμε για την παρατήρηση...το μενού αριστερά δέν βοηθάει???
ΑπάντησηΔιαγραφή