Για τα μήλα και τα κολοκυθάκια.
Προσθέστε στο νερό στο οποίο βράζετε τα μήλα για κομπόστα, λίγη σόδα φαγητού. Έτσι, τα μήλα σας δεν θα μαυρίσουν. Κάντε το ίδιο και όταν βράζετε κολοκυθάκια. Θα διατηρήσουν ένα υπέροχο, φωτεινό, πράσινο χρώμα.
Για τα μήλα και τα κολοκυθάκια.
4.5
5
NIKOS
Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011
Προσθέστε στο νερό στο οποίο βράζετε τα μήλα για κομπόστα, λίγη σόδα φαγητού. Έτσι, τα μήλα σας δεν θα μαυρίσουν. Κάντε το ίδιο και ότα...
On : Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ,
ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου