Βαρεθήκατε κάθε φορά που μαγειρεύετε χταπόδι,αυτό να γίνεται σκληρό σαν σόλα παπουτσιού;Την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε χταπόδι,βάλτε την ώρα που βράζει ένα φελλό απο μπουκάλι κρασιού.κατα τη διάρκεια του βρασμού ο φελλός αποδεσμεύει μία ουσία η οποία ονομάζεται τανίνη και βοηθάει το χταπόδι να μαλακώσει αρκετά χωρίς μάλιστα να βράσει πολύ!!!Δοκιμάστε το!!!
ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΑΛΑΚΟ
On : Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου