ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΑΝ ΠΕΤΡΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΑΝ ΠΕΤΡΑ Για να μή γίνει το παγωτό σας σκληρό σαν πέτρα,βάλτε το όπως είναι με το κουτί σε μια σακούλα ψυγείου και βγάλτε όσο αέρα μπορείτε απο μέ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΣΑΣ ΣΑ ΝΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΣΑΣ ΣΑ ΝΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Οταν φτιάχνετε πράσινες σαλάτες,βυθίστε τα λαχανικά σε παγωμένο νερό για μισή ώρα πρίν σερβίρετε τη σαλάτα.Ετσι,τα λαχανικά στη σαλάτα σα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΓΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΑΝΑ

ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΓΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΑΝΑ Για Σούπερ τέλεια διάφανα παγάκια,κάντε το εξής:βράστε νερο και αφήστε το να κρυώσει εντελώς.Επαναλάβετε τη διαδικασία άλλη 1 φορά.Οταν ξ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΣΑΣ Οταν πολτοποιείτε τομάτες για να φτιάξετε κάποια σάλτσα,δοκιμάστε να προσθέσετε 1-2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένου πατζαριού.Με αυτό τον τ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΥΩΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΥΩΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ Για να μή σας λυώνει το παγωτό κατα το σερβίρισμα και μέχρι να το φάτε εσείς η οι καλεσμένοι σας,φροντίστε μισή ωρίτσα πρίν  να βάλετε τ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥΣΚΕΨΕΤΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ

ΑΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥΣΚΕΨΕΤΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ Αν ξεχάσετε να μουλιάσετε αποβραδίς τα φασόλια σας,μη στεναχωριέστε.Υπάρχει λύση.Βάλτε τα φασόλια στο φουρνο σε χαμηλή θερμοκρασία για 5-...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΙΝΩΜΕΝΕΣ ΤΟΜΑΤΕΣ

ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΙΝΩΜΕΝΕΣ ΤΟΜΑΤΕΣ Σας έχουν ξεμείνη τομάτες και έχουν γίνει παραγινωμένες;Μην ανησυχείτε,αν δεν θέλετε να τις φτιάξετε σε κάποια σάλτσα,μπορείτε να γεμίσετ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ Σας συμβαίνει όταν μαγειρεύετε μελιτζάνες να σας μαυρίζουν πολλές φορές;Υπάρχει λύση και για αυτό:Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥΧΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΥΡΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥΧΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΥΡΙΑ Για να μή μουχλιάζουν τα τυριά στην τυριέρα σας,βάλτε ενα κύβο ζάχαρης σε μια γωνιά της.Τα τυριά σας θα διατηρηθούν φρέσκα για περισσότερ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ Μόλις αγοραστούν τα φασολάκια,διατηρούνται για 2 μέρες στο ψυγείο στο τμήμα των λαχανικών.Αν τα καθαρίσουμε και τα ζεματίσουμε για 5 ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΑΠΟΨΥΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

ΠΩΣ ΑΠΟΨΥΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ Ενα κρέας που εκτίθεται,έστω και ένα μερος αυτού στην κατάψυξη,μαυρίζει και ξεραίνεται κι όταν το μαγειρεύετε παραμένει στεγνό,σκληρό και ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΜΑΓΙΚΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

ΓΙΑ ΜΑΓΙΚΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ Απαραίτητη προυπόθεση για να λιώσουν όλα σχεδόν τα κρεατικά,είναι το καλό σφράγισμα της λαδόκολλας και το δέσιμο με σπάγγο.Ετσι θα κρατήσε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ

ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ Για να καθαρίσετε τους γαύρους,αφαιρείτε το κεφάλι τους και κατόπιν τους ανοίγετε κατα μήκος της κοιλιάς,αφήνοντάς τους ενωμένους στην π...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Τα κολοκύθια μπορούν να καταψυχθούν αφού ζεματιστούν ομως πρώτα.Οταν κρυώσουν και στεγνώσουν πρέπει να κοπούν σε φέτες και να τοποθετηθούν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΣΑΣ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΣΑΣ Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε το τυρί είναι να το διπλώσετε σε χαρτί ψησίματος και να το διατηρήσετε σε δροσερό μέρος (7-14 βαθμού...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!