ΠΩΣ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Η ΑΡΑΙΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ

ΠΩΣ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Η ΑΡΑΙΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ Αν φτιάχνετε λεμονάτο και για κάποιο λόγο η σαλτσούλα σας είναι πολύ αραιή και δέν έχει δέσει,δοκιμάστε το εξής:Αφαιρέστε το κρέας απο την...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΖΕΣΤΟ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΖΕΣΤΟ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ Αν θέλετε να διατηρήσετε ζεστό τον πουρέ μέχρι το σερβίρισμα,κάντε το εξής κολπάκι:Σιγοβράστε σε ένα κατσαρολάκι νερό και βάλτε απο πάνω τ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΒΑΖΑΚΙΑ ΣΑΣ

ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΒΑΖΑΚΙΑ ΣΑΣ Για να ανοίξετε εύκολα τα βαζάκια σας,δοκιμάστε να τα χτυπήσετε στο καπάκι με την παλάμη σας πολύ δυνατά και μετα ξαναδοκιμάστε.Ειναι ενα ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΘΕΙ Η ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΘΕΙ Η ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Αν χρησιμοποιείτε μουστάρδα σε βαζάκι,κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε πασπαλίστε λίγο αλάτι στην επιφάνεια για να μήν ξεραθεί.Την επόμενη ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΛΕΙΨΤΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΣΑΣ

ΑΛΕΙΨΤΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΣΑΣ Ενα απλο κολπάκι θα σας βγάλει απο πολλούς μπελάδες:Τρίψτε το παγωμένο βούτυρο σε άνα τρίφτη και μετά απλώστε το στο ψωμί σας.Μήν ξεχάσετε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΞΑΝΑΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΦΕΛΛΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

ΞΑΝΑΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΦΕΛΛΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ Ανοίξατε να πιείτε ενα κρασί με την παρέα σας αλλα ο φελλός αρνείται πεισματικά να ξαναμπει στο στόμιο του μπουκαλιού;Δοκιμάστε να βάλετε ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΚΟΡΔΟ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΚΟΡΔΟ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ Αν θέλετε να έχετε στη διάθεσή σας ψιλοκομμένο σκόρδο για τις μαγειρικές σας δημιουργίες,ψιλοκόψτε αρκετή ποσότητα σκόρδου,βάλτε το σε ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΟΥ Για να καθαρίσετε την πλάκα του σίδερου σιδερώστε χαρτί στο οποίο θα έχετε ρίξει χονδρό αλάτι.

Διαβάστε περισσότερα »


ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΠΟΣΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΠΟΣΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ Για να υπολογίσετε πόσα μπουκάλια ποτά θέλετε ανάλογα με τους καλεσμένους σας να έχετε υπόψη σας ότι: 1 μπουκάλι ουϊσκυ, τζιν και βότκα δί...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΝΤΕ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΦΙΛΤΡΟΥ

ΚΑΝΤΕ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΦΙΛΤΡΟΥ Ο καφές φίλτρου νοστιμίζει αν ρίξετε στο φίλτρο μαζί με τον καφέ λίγο κακάο ή σκόνη βανίλια και κανέλλα. Επίσης αν ο καφές φίλτρου σας φαί...

Διαβάστε περισσότερα »


ΜΗΝ ΚΑΙΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΟΤΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ

ΜΗΝ ΚΑΙΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΟΤΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ Οταν τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια για το φαγητό σας μην αφήνετε το λάδι να ζεσταθεί τόσο οσο να αρχίζει να βγάζει καπνους!Αφ ενός το φαγητό σα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ BASMATI

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ BASMATI Για να διατηρήσετε την υφή του ρυζιού basmati την ώρα που θα το σερβίρετε,απλά κάντε υπομονή και μήν ανοίξετε καθόλου την κατσαρόλα μέχρι ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΡΥΖΙ

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΡΥΖΙ Αν αφαιρεθήκατε και σας άρπαξε το ρυζι,μπορείτε να το διορθώσετε!Απλά ρίξτε μια φέτα άσπρο ψωμί πάνω του,αφήστε το για 5-10 λεπτά για να ε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΕΝΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΠΕΝΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ -Για ακόμα πιο νόστιμες πατάτες φούρνου βράστε τις νωρίτερα (5 λεπτά πριν τις βάλετε στο ταψί) με κρεμμύδι και ζωμό βοδινού (από κύβο μαγε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ

ΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ Αν η ζύμη κολλάει και δεν μπορείτε να την ανοίξετε σε φύλλο, τη βάζετε για λίγο στο ψυγείο τυλιγμένη με μεμβράνη.

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!