ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΝΥΧΙΑ

ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΝΥΧΙΑ ΥΛΙΚΑ • 1 λεμόνι (τον χυμό του) ΟΔΗΓΙΕΣ Σε ένα μπολ, ρίξτε τον χυμό μαζί με ελάχιστο ζεστό νερό. Βάλτε μέσα στο μπολ τα δάχτυλά σας και...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ

ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ ΥΛΙΚΑ • 1 κουταλάκι γιαούρτι • 10 σταγόνες λεμονιού ΟΔΗΓΙΕΣ  Αναμείξτε τα υλικά και απλώστε το μείγμα στα χείλη περίπου μισή ώρα. Ξ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΥΛΙΚΑ • 1/2 αγγούρι • 1/2 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό (με κανονικά λιπαρά) ΟΔΗΓΙΕΣ Καθαρίστε το αγγούρι και βάλτε το στο μπλέντερ....

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ Το διάστημα για να το καταναλώσετε δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 1-2 μήνες από το άνοιγμα της συσκευασίας. Φυλάσσεται στο ψυγείο καλά κλεισ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Διατηρείται στο ψυγείο και αν περιέχει φρούτα, είναι πιο ευαίσθητο. Tο παραδοσιακό γιαούρτι με πέτσα (όπως κι αν είναι συσκευασμένο) έχει ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ

ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ Όλοι οι τύποι γάλακτος (φρέσκο, υψηλής παστερίωσης, μεγάλης διάρκειας, εβαπορέ) πρέπει να καταναλώνονται το αργότερο σε 5 ημέρες από το άν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ

ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ Όταν μαγειρεύετε λαχανικά στα μικροκύματα, προσθέστε λίγο βούτυρο και λίγο νερό (1-2 κουταλιές της σούπας). Θα διευκολύνει το ομοιόμορφο ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΡΑΣΙ Η ΚΟΝΙΑΚ?

ΚΡΑΣΙ Η ΚΟΝΙΑΚ? Δοκιμάστε να αντικαταστήσετε το κρασί στις συνταγές των φαγητών κατσαρόλας με κονιάκ. Θα τους δώσει μια φινέτσα και μια διακριτική μυρωδιά.

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΗ ΟΜΕΛΕΤΑ

ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΗ ΟΜΕΛΕΤΑ Για πιο αφράτη ομελέτα προσθέστε στα χτυπημένα αβγά 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος.

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΖΑΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΙΚΟΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΖΑΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΙΚΟΝ Για να μη ζαρώσουν πολύ οι φέτες του μπέηκον, πριν τις τηγανίσετε, βουτήξτε τες σε καυτό νερό και στεγνώστε τες με απορροφητικό χαρτί.

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΦΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΦΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ Εαν δεν μπορείτε να βγάλετε με τίποτα το φελό από τη σαμπάνια, βρέξτε το μπουκάλι με ζεστό νερό για λίγα  δευτερόλεπτα. Η θερμοκρασία ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΟΣΤΙΜΟΤΕΡΑ ΣΝΙΤΣΕΛ

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΟΣΤΙΜΟΤΕΡΑ ΣΝΙΤΣΕΛ Προσθέστε δυό κουταλιές τριμμένο τυρί στην τριμμένη φρυγανιά που τα πανάρετε!

Διαβάστε περισσότερα »


ΟΧΙ ΤΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ

ΟΧΙ ΤΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ Μη βάζετε τη σαμπάνια στο ψυγείο, γιατί αλλοιώνεται το άρωμά της. Αρκεί να την βάλετε σε μπώλ με παγάκια για λίγο χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΝΙΤΣΕΛ

ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΝΙΤΣΕΛ Τηγανίστε τα σε χαμηλή φωτιά και σκεπασμένα!

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΟΤΑΝ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΟΤΑΝ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ Για να μην καεί το λάδι όταν τηγανίζετε, μην αφήνετε το τηγάνι στη φωτιά ποτέ χωρίς να έχει μέσα κάτι. Αρκεί να βάλετε μια φέτα ψωμί.

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!