ΥΛΙΚΑ • 1 λεμόνι (τον χυμό του) ΟΔΗΓΙΕΣ Σε ένα μπολ, ρίξτε τον χυμό μαζί με ελάχιστο ζεστό νερό. Βάλτε μέσα στο μπολ τα δάχτυλά σας και...
ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΝΥΧΙΑ
Home > All posts
By NIKOS
ΥΛΙΚΑ • 1 λεμόνι (τον χυμό του) ΟΔΗΓΙΕΣ Σε ένα μπολ, ρίξτε τον χυμό μαζί με ελάχιστο ζεστό νερό. Βάλτε μέσα στο μπολ τα δάχτυλά σας και...
By NIKOS
ΥΛΙΚΑ • 1 κουταλάκι γιαούρτι • 10 σταγόνες λεμονιού ΟΔΗΓΙΕΣ Αναμείξτε τα υλικά και απλώστε το μείγμα στα χείλη περίπου μισή ώρα. Ξ...
By NIKOS
ΥΛΙΚΑ • 1/2 αγγούρι • 1/2 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό (με κανονικά λιπαρά) ΟΔΗΓΙΕΣ Καθαρίστε το αγγούρι και βάλτε το στο μπλέντερ....
By NIKOS
Το διάστημα για να το καταναλώσετε δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 1-2 μήνες από το άνοιγμα της συσκευασίας. Φυλάσσεται στο ψυγείο καλά κλεισ...
By NIKOS
Διατηρείται στο ψυγείο και αν περιέχει φρούτα, είναι πιο ευαίσθητο. Tο παραδοσιακό γιαούρτι με πέτσα (όπως κι αν είναι συσκευασμένο) έχει ...
By NIKOS
Όλοι οι τύποι γάλακτος (φρέσκο, υψηλής παστερίωσης, μεγάλης διάρκειας, εβαπορέ) πρέπει να καταναλώνονται το αργότερο σε 5 ημέρες από το άν...
By NIKOS
Όταν μαγειρεύετε λαχανικά στα μικροκύματα, προσθέστε λίγο βούτυρο και λίγο νερό (1-2 κουταλιές της σούπας). Θα διευκολύνει το ομοιόμορφο ...
By NIKOS
Δοκιμάστε να αντικαταστήσετε το κρασί στις συνταγές των φαγητών κατσαρόλας με κονιάκ. Θα τους δώσει μια φινέτσα και μια διακριτική μυρωδιά.
By NIKOS
Για πιο αφράτη ομελέτα προσθέστε στα χτυπημένα αβγά 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος.
By NIKOS
Για να μη ζαρώσουν πολύ οι φέτες του μπέηκον, πριν τις τηγανίσετε, βουτήξτε τες σε καυτό νερό και στεγνώστε τες με απορροφητικό χαρτί.
By NIKOS
Εαν δεν μπορείτε να βγάλετε με τίποτα το φελό από τη σαμπάνια, βρέξτε το μπουκάλι με ζεστό νερό για λίγα δευτερόλεπτα. Η θερμοκρασία ...
By NIKOS
Προσθέστε δυό κουταλιές τριμμένο τυρί στην τριμμένη φρυγανιά που τα πανάρετε!
By NIKOS
Μη βάζετε τη σαμπάνια στο ψυγείο, γιατί αλλοιώνεται το άρωμά της. Αρκεί να την βάλετε σε μπώλ με παγάκια για λίγο χρόνο.
By NIKOS
By NIKOS
Για να μην καεί το λάδι όταν τηγανίζετε, μην αφήνετε το τηγάνι στη φωτιά ποτέ χωρίς να έχει μέσα κάτι. Αρκεί να βάλετε μια φέτα ψωμί.