ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ

ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ Πολύ καλές για τηγάνι και γκριλ είναι οι μπριζόλες κόντρα φιλέτο που έχουν και κόκκαλο. Οι σπαλομπριζόλες είναι ακόμα πιο νόστιμες, με αρ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΑΧΑΝΟΥ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΑΧΑΝΟΥ Το κομμένο λάχανο θα σας κρατήσει περισσότερο αν το αλείψετε με λίγο λεμόνι και το τυλίξετε σε διαφανή ζελατίνα κουζίνας.

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΦΑΣΟΛΙΩΝ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΦΑΣΟΛΙΩΝ Για να σας κρατήσουν τα φασόλια για πολύ καιρό, βάλτε τα σε πάνινες σακούλες, ώστε να αερίζονται και μακριά από υγρασία.

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ Αποφύγετε τις πράσινες πατάτες, περιέχουν σολανίνη που τις κάνει πικρές και βαριές για το στομάχι. Αν έχετε πράσινες πατάτες, κόψτε και π...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΣΚΟΡΔΟΥ...ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΡΔΟ

ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΣΚΟΡΔΟΥ...ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΡΔΟ Τρίψτε τη σαλατιέρα σας με λίγο σκορδάκι και μετά ρίξτε μέσα τη σαλάτα σας. Θα αποκτήσει ωραίο άρωμα, χωρίς να έχει μέσα κομμάτια σκόρδου...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΚΟΡΔΟΥ

ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΚΟΡΔΟΥ Το "γαλλικό χτύπημα": οι Γάλλοι, γνωστοί λάτρεις του σκόρδου, το καθαρίζουν με ένα χτύπημα! Πιάστε ολοκληρο το σκόρδο στη χούφτ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΡΑΓΑΝΗ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ

ΤΡΑΓΑΝΗ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ ελαιόλαδο με αλεύρι,απλώνουμε το μείγμα αυτό στο ταψί και στρώνουμε τη πίτσα.Αυτό θα κάνει την ζύμη τραγανή στο ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΞΕΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ ΓΛΥΚΩΝ

ΞΕΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ ΓΛΥΚΩΝ Αλείψτε την φόρμα με ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο. Φυσικά μια φόρμα με σούστα (κινητά τοιχώματα) διευκολύνει ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝ ΣΒΩΛΙΑΣΕ Η ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΑΝ ΣΒΩΛΙΑΣΕ Η ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ Αν η ζάχαρη άχνη που έχετε σας έχει σβωλιάσει από την υγρασία, κοσκινήστε τη και θα γίνει όπως και πριν.

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΠΑΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΠΑΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΑΤΟΣ Αν η σάλτσα του κρέατος σας έγινε πολύ λιπαρή, βάλτε την σε ένα ψηλό δοχείο με λεπτό στόμιο και περιμένετε για λίγο μέχρι το λίπος να ανέ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΕΝΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΜΙΕΣ

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΕΝΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΜΙΕΣ Πώς θα απαλλαγείτε απ'τις ενοχλητικές βλέννες που έχουν οι μπάμιες; Τις ραντίζετε με λίγο ξύδι και, αν είναι φρέσκες, τις αφήνετε στο...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΘΑ ΧΥΛΩΣΕΙ Η ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ

ΠΩΣ ΘΑ ΧΥΛΩΣΕΙ Η ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ Πολτοποιήστε λίγες πατάτες με ένα πηρούνι και ξαναρίξτε τες στο φαγητό. Ανακατέψτε καλά.

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΘΑ ΧΥΛΩΣΕΙ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ

ΠΩΣ ΘΑ ΧΥΛΩΣΕΙ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ Πολτοποιήστε λίγα φασόλια με ένα πηρούνι και ξαναρίξτε τα  στο φαγητό. Ανακατέψτε καλά.

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΥΑ ΓΚΡΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΥΑ ΓΚΡΑ Συκώτι πάπιας ή χήνας. Εκλεκτότερο θεωρείται της χήνας με γεύση λεπτή και γλυκιά. Η καλύτερη ποιότητα είναι το φουά γκρά entier.

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΡΙΚ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΡΙΚ Αβγά σολομού. Τρώγεται σε καναπεδάκια με λεμόνι και βούτυρο ή σερβίρεται στο ειδικό σκεύος για χαβιάρι με πάγο από κάτω.

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!