Λάδι και σκόρδο για το διάστρεμμα

Λάδι και σκόρδο για το διάστρεμμα Καθαρίστε ένα κεφάλι σκόρδο και αφήστε τις σκελίδες να μείνουν σε 1/4 του λίτρου ελαιόλαδο για λίγες ώρες. Στη συνέχεια, αλείψτε το σημεί...

Διαβάστε περισσότερα »


Λεβάντα για τον πονόδοντο

Λεβάντα για τον πονόδοντο Αν σας πιάσει πονόδοντος ή νευραλγία των δοντιών μέσα στη νύχτα και ψάχνετε κάτι που θα σας ανακουφίσει, θυμηθείτε τις καταπραϋντικές και...

Διαβάστε περισσότερα »


Αυγό για τόνωση

Αυγό για τόνωση Νιώθετε αδυναμία και κόπωση; Υπάρχει ένα κλασικό γιατροσόφι που θα σας δώσει άμεσα την ενέργεια που σας λείπει. Χτυπήστε τον κρόκο ενός α...

Διαβάστε περισσότερα »


Φρέσκο κρεμμύδι για τις αιμορροΐδες

Φρέσκο κρεμμύδι για τις αιμορροΐδες Βράστε ένα φρέσκο κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει καλά, πολτοποιήστε το και διπλώστε τον πολτό σε μια καθαρή γάζα. Τοποθετήστε το κατάπλασμα ...

Διαβάστε περισσότερα »


Μέλι και μηλόξιδο για οστεοπόρωση

Μέλι και μηλόξιδο για οστεοπόρωση Μέλι και μηλόξιδο για οστεοπόρωση Αν θέλετε να προλάβετε την οστεοπόρωση, υπάρχει ένα παλιό γιατροσόφι που φαίνεται ότι βοηθάει τις γυνα...

Διαβάστε περισσότερα »


Για χυμώδες και τρυφερό βραστό

Για χυμώδες και τρυφερό βραστό Για να μη χάσει το κρέας τους φυσικούς χυμούς του, μαγειρέψτε το σε νερό που έχει ήδη ζεσταθεί (εκτός εάν το φτιάχνετε σούπα, οπότε μ...

Διαβάστε περισσότερα »


Κρέας βραστό ή ψητό;

 Κρέας βραστό ή ψητό; Το βράσιμο προκαλεί λιώσιμο του συνδετικού ιστού του κρέατος και μετατροπή του σε ζελατίνα, που είναι πιο μαλακή. Αντίθετα, το ψήσιμο π...

Διαβάστε περισσότερα »


Γλυκά: όλη η απόλαυση με τις μισές θερμίδες

Γλυκά: όλη η απόλαυση με τις μισές θερμίδες Όλα τα γλυκά γίνονται ελαφρύτερα, εάν χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή τους ελαιόλαδο ή μαργαρίνη αντί για ζωικό βούτυρο, γάλα χαμηλών...

Διαβάστε περισσότερα »


Κομμένες πατάτες από την προηγούμενη

Κομμένες πατάτες από την προηγούμενη Αν θέλεις να καθαρίσεις τις πατάτες από την προηγούμενη ημέρα για να τις έχεις έτοιμες, δεν έχεις παρά να τις βάλεις καθαρισμένες ή και...

Διαβάστε περισσότερα »


Ποια αβγά είναι καταλληλότερα για κάθε χρήση

Ποια αβγά είναι καταλληλότερα για κάθε χρήση - Τα πολύ φρέσκα αβγά είναι καταλληλότερα για ποσέ ή τηγάνισμα - Τα λιγότερο φρέσκα για βραστά, σάλτσες, ζύμες και γενικά για χρήσεις ...

Διαβάστε περισσότερα »


Για Αφράτα Κέικ

Για Αφράτα Κέικ Για φουσκωτά αφράτα κέικ ή οποιοδήποτε άλλο γλυκό φτιάχνετε με αβγά, να χτυπάτε πάντα μόνα τους τα αβγά και μετά να τα ενώνετε με τη ζύμη...

Διαβάστε περισσότερα »


Πως θα βράσεις τα αβγά χωρίς να σπάσουν

Πως θα βράσεις τα αβγά χωρίς να σπάσουν Υπάρχουν δύο βασικές επιλογές για τη βαφή των αυγών. Η πρώτη είναι να βράσεις πρώτα τα αβγά σου και μετά να τα βυθίσεις στην μπογιά και...

Διαβάστε περισσότερα »


Το σωστό τηγάνισμα

Το σωστό τηγάνισμα Προτιμήστε τηγάνι βαθύ, βαρύ και αντικολλητικό και για λάδι ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο 1-2 φορές και μετά ν...

Διαβάστε περισσότερα »


Πότε προσθέτουμε τα μπαχαρικά

Πότε προσθέτουμε τα μπαχαρικά Σε φαγητά που έχουν μεγάλη διάρκεια μαγειρέματος καλό είναι να προσθέτουμε τα βότανα και τα μπαχαρικά μία ώρα ή και λιγότερο πριν το σερβ...

Διαβάστε περισσότερα »


Τσόφλια αυγού για λίπασμα

Τσόφλια αυγού για λίπασμα Αν  συγκεντρώσετε αρκετά περιβλήματα αυγών σε ένα δοχείο, τα οποία μπορείτε να διατηρείτε στο ψυγείο μέχρι να γεμίσει μπορείτε να  τα χτυ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!