Καθαρίστε ένα κεφάλι σκόρδο και αφήστε τις σκελίδες να μείνουν σε 1/4 του λίτρου ελαιόλαδο για λίγες ώρες. Στη συνέχεια, αλείψτε το σημεί...
Λάδι και σκόρδο για το διάστρεμμα
Home > All posts
By NIKOS
Καθαρίστε ένα κεφάλι σκόρδο και αφήστε τις σκελίδες να μείνουν σε 1/4 του λίτρου ελαιόλαδο για λίγες ώρες. Στη συνέχεια, αλείψτε το σημεί...
By NIKOS
Αν σας πιάσει πονόδοντος ή νευραλγία των δοντιών μέσα στη νύχτα και ψάχνετε κάτι που θα σας ανακουφίσει, θυμηθείτε τις καταπραϋντικές και...
By NIKOS
Νιώθετε αδυναμία και κόπωση; Υπάρχει ένα κλασικό γιατροσόφι που θα σας δώσει άμεσα την ενέργεια που σας λείπει. Χτυπήστε τον κρόκο ενός α...
By NIKOS
Βράστε ένα φρέσκο κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει καλά, πολτοποιήστε το και διπλώστε τον πολτό σε μια καθαρή γάζα. Τοποθετήστε το κατάπλασμα ...
By NIKOS
Μέλι και μηλόξιδο για οστεοπόρωση Αν θέλετε να προλάβετε την οστεοπόρωση, υπάρχει ένα παλιό γιατροσόφι που φαίνεται ότι βοηθάει τις γυνα...
By NIKOS
Για να μη χάσει το κρέας τους φυσικούς χυμούς του, μαγειρέψτε το σε νερό που έχει ήδη ζεσταθεί (εκτός εάν το φτιάχνετε σούπα, οπότε μ...
By NIKOS
Το βράσιμο προκαλεί λιώσιμο του συνδετικού ιστού του κρέατος και μετατροπή του σε ζελατίνα, που είναι πιο μαλακή. Αντίθετα, το ψήσιμο π...
By NIKOS
Όλα τα γλυκά γίνονται ελαφρύτερα, εάν χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή τους ελαιόλαδο ή μαργαρίνη αντί για ζωικό βούτυρο, γάλα χαμηλών...
By NIKOS
Αν θέλεις να καθαρίσεις τις πατάτες από την προηγούμενη ημέρα για να τις έχεις έτοιμες, δεν έχεις παρά να τις βάλεις καθαρισμένες ή και...
By NIKOS
- Τα πολύ φρέσκα αβγά είναι καταλληλότερα για ποσέ ή τηγάνισμα - Τα λιγότερο φρέσκα για βραστά, σάλτσες, ζύμες και γενικά για χρήσεις ...
By NIKOS
Για φουσκωτά αφράτα κέικ ή οποιοδήποτε άλλο γλυκό φτιάχνετε με αβγά, να χτυπάτε πάντα μόνα τους τα αβγά και μετά να τα ενώνετε με τη ζύμη...
By NIKOS
Υπάρχουν δύο βασικές επιλογές για τη βαφή των αυγών. Η πρώτη είναι να βράσεις πρώτα τα αβγά σου και μετά να τα βυθίσεις στην μπογιά και...
By NIKOS
Προτιμήστε τηγάνι βαθύ, βαρύ και αντικολλητικό και για λάδι ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο 1-2 φορές και μετά ν...
By NIKOS
Σε φαγητά που έχουν μεγάλη διάρκεια μαγειρέματος καλό είναι να προσθέτουμε τα βότανα και τα μπαχαρικά μία ώρα ή και λιγότερο πριν το σερβ...
By NIKOS
Αν συγκεντρώσετε αρκετά περιβλήματα αυγών σε ένα δοχείο, τα οποία μπορείτε να διατηρείτε στο ψυγείο μέχρι να γεμίσει μπορείτε να τα χτυ...