Το άσπρο τυρί αφού ανοιχθεί, παραμένει φρέσκο, εάν το βάζετε στο ψυγείο, ανάποδα.
Φρέσκο άσπρο τυρί
Home > All posts
By NIKOS
Το άσπρο τυρί αφού ανοιχθεί, παραμένει φρέσκο, εάν το βάζετε στο ψυγείο, ανάποδα.
By NIKOS
Απλώστε στο συρτάρι του ψυγείου σας εφημερίδα, ή χαρτί κουζίνας, και τα λαχανικά σας θα μένουν περισσότερο καιρό φρέσκα.
By NIKOS
Τα σημάδια από τα άλατα στα παπούτσια τον χειμώνα, εξαφανίζονται εάν τα σκουπίσετε με ένα μαλακό πανί, βρεγμένο με ένα μείγμα από μία κου...
By NIKOS
Για να φύγουν τα άλατα από το πλυντήριό σας, κάνετε ένα πρόγραμμα χωρίς ρούχα, αλλά αντί για απορρυπαντικό, βάλτε τέσσερα (4) λίτρα ξύδι.
By NIKOS
Όταν μαγειρεύονται στον φούρνο, ή στην σχάρα, τα ψάρια στεγνώνουν γρήγορα και χάνουν την νοστιμιά τους. Για να διατηρούν την ουσία τους, ...
By NIKOS
Το μαγείρευμα των λαχανικών στον ατμό, σας επιτρέπει να διατηρείτε τίς βιταμίνες τους και τα μεταλλικά τους άλατα. Αρκεί να ροδίζετε σε δ...
By NIKOS
Τα αυγά είναι τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες. Για να καταφέρετε να μην σας σπάσει το αυγό μόλις το ρίξετε στο βραστό νερό, αρκεί να προσθέσετ...
By NIKOS
Ο οργανισμός μας απαιτεί 6 με 8 γραμμάρια αλάτι την ημέρα. Μπορείτε συνεπώς να προσθέτετε λίγο αλάτι στα φαγητά σας, αποφεύγοντας όμως τι...
By NIKOS
Για να ξεβιδώσετε μία βίδα η οποία έχει κολλήσει, ζεστάνετε την άκρη τού κατσαβιδιού με έναν αναπτήρα. Η θερμότητα θα διαστείλει το μέταλ...
By NIKOS
Η ορδενίνη, η οποία υπάρχει στο κριθάρι το οποίο μόλις έχει φυτρώσει, είναι ένα εξαιρετικώς χρήσιμο αλκαλοειδές, με δράση ανάλογη με της ...
By NIKOS
Για να ξαναδώσουμε λάμψη σε μία τσάντα, ή σε μία ζώνη, την τρίβουμε με κρεμμύδι.
By NIKOS
Το ζουμί τού κρεμμυδιού, είναι γνωστό και σαν «αόρατη μελάνη». Βεβαίως, χρειαζόμαστε μία πέννα για το γράψιμο και δεν θα βρείτε εύκολα κο...
By NIKOS
Περάστε το κουτάλι από βραστό νερό, πριν το χρησιμοποιήσετε για το μέλι. Έτσι δεν θα κολλά μετά στο κουτάλι.
By NIKOS
Εάν ξεφλουδίζετε τις πατάτες πολλή ώρα πριν τις μαγειρέψετε, ρίχνετέ τις σε νερό με γάλα, για να μην μαυρίζουν.