Φρέσκο άσπρο τυρί

Φρέσκο άσπρο τυρί Το άσπρο τυρί αφού ανοιχθεί, παραμένει φρέσκο, εάν το βάζετε στο ψυγείο, ανάποδα.

Διαβάστε περισσότερα »


Φρέσκα λαχανικά

Φρέσκα λαχανικά Απλώστε στο συρτάρι του ψυγείου σας εφημερίδα, ή χαρτί κουζίνας, και τα λαχανικά σας θα μένουν περισσότερο καιρό φρέσκα.

Διαβάστε περισσότερα »


Αφαιρέστε τα σημάδια από άλατα στα παπούτσια

Αφαιρέστε τα σημάδια από άλατα στα παπούτσια Τα σημάδια από τα άλατα στα παπούτσια τον χειμώνα, εξαφανίζονται εάν τα σκουπίσετε με ένα μαλακό πανί, βρεγμένο με ένα μείγμα από μία κου...

Διαβάστε περισσότερα »


Καθαρίστε τα άλατα του πλυντηρίου.

Καθαρίστε τα άλατα του πλυντηρίου. Για να φύγουν τα άλατα από το πλυντήριό σας, κάνετε ένα πρόγραμμα χωρίς ρούχα, αλλά αντί για απορρυπαντικό, βάλτε τέσσερα (4) λίτρα ξύδι.

Διαβάστε περισσότερα »


Το μαγείρευμα των ψαριών

Το μαγείρευμα των ψαριών Όταν μαγειρεύονται στον φούρνο, ή στην σχάρα, τα ψάρια στεγνώνουν γρήγορα και χάνουν την νοστιμιά τους. Για να διατηρούν την ουσία τους, ...

Διαβάστε περισσότερα »


Το βράσιμο των λαχανικών

Το βράσιμο των λαχανικών Το μαγείρευμα των λαχανικών στον ατμό, σας επιτρέπει να διατηρείτε τίς βιταμίνες τους και τα μεταλλικά τους άλατα. Αρκεί να ροδίζετε σε δ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΒΡΑΣΙΜΟ ΑΥΓΩΝ #2

ΒΡΑΣΙΜΟ ΑΥΓΩΝ #2 Τα αυγά είναι τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες. Για να καταφέρετε να μην σας σπάσει το αυγό μόλις το ρίξετε στο βραστό νερό, αρκεί να προσθέσετ...

Διαβάστε περισσότερα »


Αλάτι χωρίς υπερβολές

Αλάτι χωρίς υπερβολές Ο οργανισμός μας απαιτεί 6 με 8 γραμμάρια αλάτι την ημέρα. Μπορείτε συνεπώς να προσθέτετε λίγο αλάτι στα φαγητά σας, αποφεύγοντας όμως τι...

Διαβάστε περισσότερα »


Ξεβιδώστε τίς κολλημένες βίδες

Ξεβιδώστε τίς κολλημένες βίδες Για να ξεβιδώσετε μία βίδα η οποία έχει κολλήσει, ζεστάνετε την άκρη τού κατσαβιδιού με έναν αναπτήρα. Η θερμότητα θα διαστείλει το μέταλ...

Διαβάστε περισσότερα »


Για το συνάχι και τον πυρετό

Για το συνάχι και τον πυρετό Το κριθάρι κάνει καλό στο συνάχι και τα βρογχικά και ρίχνει τον πυρετό.

Διαβάστε περισσότερα »


Τονώστε τήν κυκλοφορία τού αίματος

Τονώστε τήν κυκλοφορία τού αίματος Η ορδενίνη, η οποία υπάρχει στο κριθάρι το οποίο μόλις έχει φυτρώσει, είναι ένα εξαιρετικώς χρήσιμο αλκαλοειδές, με δράση ανάλογη με της ...

Διαβάστε περισσότερα »


Λαμπερή τσάντα και ζώνη

Λαμπερή τσάντα και ζώνη Για να ξαναδώσουμε λάμψη σε μία τσάντα, ή σε μία ζώνη, την τρίβουμε με κρεμμύδι.

Διαβάστε περισσότερα »


Αόρατη μελάνη

Αόρατη μελάνη Το ζουμί τού κρεμμυδιού, είναι γνωστό και σαν «αόρατη μελάνη». Βεβαίως, χρειαζόμαστε μία πέννα για το γράψιμο και δεν θα βρείτε εύκολα κο...

Διαβάστε περισσότερα »


Για να μην κολλά το μέλι στο κουτάλι

Για να μην κολλά το μέλι στο κουτάλι Περάστε το κουτάλι από βραστό νερό, πριν το χρησιμοποιήσετε για το μέλι. Έτσι δεν θα κολλά μετά στο κουτάλι.

Διαβάστε περισσότερα »


Για να μην μαυρίζουν οι πατάτες

Για να μην μαυρίζουν οι πατάτες Εάν ξεφλουδίζετε τις πατάτες πολλή ώρα πριν τις μαγειρέψετε, ρίχνετέ τις σε νερό με γάλα, για να μην μαυρίζουν.

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!