ΓΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΓΛΥΚΑ

ΓΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΓΛΥΚΑ Σας «κάθονται» τα κέικ σας την ώρα που τα ψήνετε;Βγαίνουν αποτυχημένα τα γλυκά σας;Ενας βασικός απο τους λόγους που μπορεί να συμβαίνουν ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΑΦΡΑΤΗ

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΑΦΡΑΤΗ Αλλο 1 πολύ καλό κολπάκι για να κάνουμε την ομελέτα μας πολύ αφράτη,είναι κατ αρχάς να είναι τα αυγα που θα χρησιμοποιήσουμε σε θερμοκρασ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΠΡΕΙ ΛΑΔΙΟΥ

ΣΠΡΕΙ ΛΑΔΙΟΥ Εχετε παρατηρήσει στις σαλάτες σας και ειδικά στις πράσινες οτι πολλές φορές πέφτει παραπάνω λάδι απο αυτό που πραγματικά θα θέλατε και χ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΛΕΠΙΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ  ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΛΕΠΙΑ Αγανακτείτε κάθε φορά που καθαρίζετε ψάρια γιατί γεμίζουν τόσο τα χέρια σας όσο και ο γύρω χώρος με λέπια;Δοκιμάστε την επόμενη φορά να β...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΨΑΡΙ ΣΧΑΡΑΣ

ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΨΑΡΙ ΣΧΑΡΑΣ Οταν θέλετε να ψήσετε ψάρια στη σχάρα,κάντε το εξής:Κόψτε μερικά λεμόνια σε ροδέλλες και απλώστε τις ροδέλλες στη σχάρα σας και πάνω απο ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟΥ Ενας απο τους συχνούς πονοκέφαλους της νοικοκυράς είναι ποιά πλευρά του αλουμινόχαρτου είναι η σωστή για να τυλίξει τα τρόφιμα/φαγητά της...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΟΨΤΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΥΡΙΑ

ΚΟΨΤΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΥΡΙΑ Εχετε αναρωτηθεί πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να κόψετε το παντεσπάνι για τα γλυκά σας και πάντα τραβάτε την ίδια ταλαιπωρία;Λοιπόν,υπάρ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛΛ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛΛ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ Οταν ψήνετε κρεας ή ψάρι στο γκρίλ του φούρνου σας,φροντίστε κάτω ακριβώς απο ότι ψήνετε,να βάλετε ενα ταψάκι  με χοντρό αλάτι αντίστοιχο...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ Για να συντηρήσετε το λάχανο για πολλούς μήνες θαπρέπει αφού αφαιρέσετε τα εξωτερικά φύλλα,να πλύνετε πολύ καλά το υπόλοιπο και έπειτα να...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ

ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ Για να είναι τα φαγητά σας γεμάτα άρωμα,φροντίστε ωστε τα αρωματικά χόρτα και τα μπαχαρικά που θα χρησιμοποιήσετε,να τα βάλετε προς το τέ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΝΕΡΟΥΛΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΝΕΡΟΥΛΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Κάθε φορά που βράζετε κολοκυθάκια εκείνα ρουφάνε πολύ νερό και σας βγαίνουν πολύ νερουλά;Δοκιμάστε την επόμενη φορά να τα βράσετε χωρίς ν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΝΤΙΤΑ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΝΤΙΤΑ Σας απέτυχε ή σας ζαχάρωσε το γλυκό του κουταλιού;ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΤΕ!!!Υπάρχει τρόπος να το αξιοποιήσετε διαφορετικά!Διαβάστε παρακάτω: Εν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ Κατα τη διάρκεια του τηγανίσματος θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή να μήν αφήσσουμε ούτε στιγμή το λάδι χωρίς περιεχόμενο για τηγάν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Το γνωρίζετε οτι τα μανιτάρια είναι πολύ καλοί φίλοι με την μπύρα;Μάλιστα πολύ καλύτεροι απ ότι με το κρασι,γι αυτό την επόμενη φορά που ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΖΥΜΑΡΕΝΙΟ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΟ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΖΥΜΑΡΕΝΙΟ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΟ Ισως απο τη φωτογραφία να σας φαίνεται περίπλοκο,αλλα είναι πανεύκολο στο να φτιάξετε και σείς το δικό σας ζυμαρένιο "χρυσάνθεμο&quo...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!