ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΚΟΛΛΩΔΗ ΥΓΡΑ

Πολλές φορές όταν μετράμε κολλώδη υγρά για κάποια συνταγή μας όπως π.χ. μέλι,γλυκόζη,πετιμέζι κλπ,αρκετή ποσότητα παραμένει στον δοσομετρητή μας λόγω της κολλώδης τους υφής.Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι πρίν μετρήσουμε να περάσουμε τον δοσομετρητή μαςς με λίγο λάδι έτσι ωστε καί να μην κολλάει στο σκεύος καί να αδειάζει γρήγορα στα υπόλοιπα υλικά μας.
ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΚΟΛΛΩΔΗ ΥΓΡΑ 4.5 5 NIKOS Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015 Πολλές φορές όταν μετράμε κολλώδη υγρά για κάποια συνταγή μας όπως π.χ. μέλι,γλυκόζη,πετιμέζι κλπ,αρκετή ποσότητα παραμένει στον δοσομετρ...


On : Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!