ΕΛΑΦΡΥ ΤΣΙΓΑΡΙΣΜΑ ΦΑΓΗΤΩΝ

Οταν έχουμε να τσιγαρίσουμε κρεμμύδια και σκόρδα,φροντίζουμε να τσιγαρίσουμε πρώτα τα κρεμμύδια καί λίγο πρίν μαραθούν εντελώς βάζουμε τα σκόρδα.Με αυτόν τον τρόπο,αποφύγουμε να ροδίσουν πολύ τα σκόρδα και επίσης αποφεύγουμε να αποκτήσουν βαριά μυρωδιά και γίνουν δύσπεπτα.Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα,μπορούμε να αφαιρέσουμε και τις φύτρες απο τα σκόρδα.
ΕΛΑΦΡΥ ΤΣΙΓΑΡΙΣΜΑ ΦΑΓΗΤΩΝ 4.5 5 NIKOS Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 Οταν έχουμε να τσιγαρίσουμε κρεμμύδια και σκόρδα,φροντίζουμε να τσιγαρίσουμε πρώτα τα κρεμμύδια καί λίγο πρίν μαραθούν εντελώς βάζουμε τα...


On : Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!