ΣΟΔΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σόδα μαγειρικής για να μαλακώσετε το κρέας σας πριν το ψήσετε με 2 τρόπους.Ο ένας τρόπος είναι να απλώσετε τη σόδα στο κρέας και να την τρίψετε μέχρι να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια,και έπειτα να το βάλετε στο ψυγείο να μαριναριστεί για πολλές ώρες.Ο δεύτερος τρόπος είναι να φτιάξετε μία πάστα απο σόδα/νερό και να την απλώσετε σε όλο το κρέας και πάλι να το αφήσετε να μαριναριστεί για πολλές ώρες.Και στις 2 περιπτώσεις θα πρέπει να ξεπλύνετε καλά το κρέας μέχρι να φύγει η σόδα πρίν το μαγειρέψετε.
ΣΟΔΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ 4.5 5 NIKOS Τρίτη 28 Ιουλίου 2015 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σόδα μαγειρικής για να μαλακώσετε το κρέας σας πριν το ψήσετε με 2 τρόπους.Ο ένας τρόπος είναι να απλώσετε τη...


On : Τρίτη 28 Ιουλίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!