ΓΙΑ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΙΜΑ

Οταν φτιάχνουμε μια σάλτσα κιμά,ψήνουμε πρώτα τον κιμά με λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά εως ότου αλλάξει χρώμα και μετά ρίχνουμε τα λαχανικά.Ετσι γίνεται πιό νόστιμος ο κιμάς χωρίς να χάσει τα υγρά του.
ΓΙΑ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΙΜΑ 4.5 5 NIKOS Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 Οταν φτιάχνουμε μια σάλτσα κιμά,ψήνουμε πρώτα τον κιμά με λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά εως ότου αλλάξει χρώμα και μετά ρίχνουμε τα λαχα...


On : Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!