Η κατανάλωση ληγμένων τροφίμων δεν συνιστάται, διότι θέτει σε κίνδυνο την υγεία μας. Ωστόσο, η επεξεργασία των περισσότερων τροφίμων είναι τέτοια ώστε να εξασφαλίζει τη διατήρησή τους για 1-3 ημέρες μετά την ημερομηνία λήξης τους. Όσο για τις επιπτώσεις από την κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, αυτές κυμαίνονται από μια απλή γαστρεντερική διαταραχή μέχρι μια σοβαρότατη τροφική δηλητηρίαση.
ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΩ ΑΝ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΛΗΓΜΕΝΟ?
On : Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΕΝΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου