ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Ας δούμε λοιπόν, πως μπορούμε να απομακρύνουμε τα κατάλοιπα από τα λιπάσματα, τα φάρμακα και τα εντομοκτόνα, που όλοι πιστεύουμε, ότι παραμένουν πάνω στα φρέσκα λαχανικά και φρούτα.  Καλό πλύσιμο είναι η οδηγία, που ακούμε συνεχώς, αλλά είναι αρκετό;  και τι γίνεται με την σπατάλη νερού, για την οποία επίσης ακούμε οδηγίες;  Να λοιπόν μια συνταγή για καλό καθάρισμα των λαχανικών και των φρούτων:
Ανακατέψτε 1 φλυτζάνι νερό, 1 φλυτζάνι ξύδι, 2 κουταλιές της σούπας σόδα και 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού.  Βάλτε μέσα τα λαχανικά ή τα φρούτα σας και αφήστε τα για 5-6 λεπτά.  Μετά τρίψτε τα να απομακρυνθούν οι ακαθαρσίες και ξεβγάλτε με νερό.  
Προσέξτε, ποτέ δεν καθαρίζουμε ένα φρούτο, αν πρώτα δεν είναι πολύ καλά πλυμμένο, γιατί το μαχαίρι θα βοηθήσει τα χημικά από την φλούδα, να εισχωρήσουν μέσα στο φρούτο. 
ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ 4.5 5 NIKOS Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 Ας δούμε λοιπόν, πως μπορούμε να απομακρύνουμε τα κατάλοιπα από τα λιπάσματα, τα φάρμακα και τα εντομοκτόνα, που όλοι πιστεύουμε, ότι παρα...


On : Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!